Balık Ayhan Taksim Çiçek Bar Sahnesinde

İstanbul’un en renkli ve eğlenceli mekanı olan Çiçek Bar, her Cuma ve Cumartesi akşamı sizleri unutulmaz bir deneyimle buluşturuyor.

Balık Ayhan Taksim Çiçek Bar Sahnesinde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

İstanbul’un en renkli ve eğlenceli mekanı olan Çiçek Bar, her Cuma ve Cumartesi akşamı sizleri unutulmaz bir deneyimle buluşturuyor. Balık Ayhan’ın muhteşem sahnesi, muhteşem bir gece yaşatmak için sizleri bekliyor.

Balık Ayhan, müziğin büyülü dünyasına sizi taşıyacak. Unutulmaz şarkıları ve etkileyici performansıyla gecenizi coşturacak. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirmek, dans etmek ve güzel müziğin tadını çıkarmak istiyorsanız, Taksim Çiçek Bar tam da sizin için bir mekan.

Müziğin ritmine kendinizi bırakın, enerjinizi yükseltin ve unutulmaz anlar yaşayın. Cuma ve Cumartesi akşamları Taksim Çiçek Bar, Balık Ayhan’ın sahnesiyle sizleri bekliyor. Haydi, eğlencenin ve müziğin tadını doyasıya çıkarın. Unutulmaz anılar biriktirmek için en iyi adres Taksim Çiçek Bar!

Rezervasyon için hemen yerinizi ayırtın ve unutulmaz bir geceye adım atın. Balık Ayhan her Cuma ve Cumartesi akşamı sizlerle olacak. Siz de bu muhteşem deneyimi kaçırmayın.

Rezervasyon: +90 537 696 64 59

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.