Devrim Özkan’ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Sensin benim hediyem!

Galatasaray’da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan’la dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Devrim Özkan, Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak ‘Sensin benim hediyem’ notunu düştü.

Devrim Özkan’ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Sensin benim hediyem!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

Devrim Özkan’ın Torreira ile bir süredir dolu dizgin bir aşk yaşadığı iddia edilmişti. ilk etapta bu iddiaları yalanlasalar da Miami’de görüntülenmeleri ikili hakkındaki iddiaları güçlendirmişti.

DOLU DİZGİN AŞK

Daha sonra yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını doğrulamışlardı. Çift, şu sıralar doludizgin bir aşk yaşıyor. Ünlü çift ayrıca sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da aşklarını dile getiriyor.Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Sensin benim hediyem!

BEĞENİ YAĞDI

Devrim Özkan yaptığı son paylaşımında Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak “Sensin benim hediyem” notunu düştü. Özkan’ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Sensin benim hediyem!

Özkan’ın paylaşımını ünlü futbolcu alıntılıyarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Sensin benim hediyem!

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.